Meteen naar de inhoud

The Green Corner

Een oase van groen in jouw interieur

Op basis van enkele simpele vragen begeleiden we jou naar jouw toekomstige favoriete plant.

Op zoek naar tuinplanten met een exotisch karakter? Ontdek ze snel in ons assortiment.

Fair Flora Label

We ondersteunen het Fair Flora label zo goed als mogelijk: duurzaam en transparant.

Pot-Plant combinaties

Wist je dat wij een groot deel van ons assortiment ook aanbieden in een duurzame pot van Elho®?

Onze nieuwkomers

PLANT IN DE KIJKER

Met zijn gestreepte stelen en scherpe lijnen in het blad is deze leuke Alocasia een opvallende verschijning.

De gestreepte stengels van de Alocasia Zebrina lijken op het patroon van zebra’s. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige hartvormige, groene bladeren zijn kenmerkend voor deze Alocasia. Deze plant is geen snelle groeier.

Geen Cadeau inspiratie?

Met deze cadeaubon plezier je iedereen met een groen hart of groene vingers!

Wij kunnen de bon onmiddellijk per e-mail naar de ontvanger doorsturen. Wenst u de cadeaubon liever persoonlijk te overhandigen? Geen probleem! Geef jezelf even op als ontvanger en print erna de e-mail af die de cadeaubon bevat.

Nieuw: de PLANTZOEKEr

Je wil jouw Urban Jungle vervolledigen, maar ziet het bos niet meer door de bomen?

Een plant kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Heeft zij veel of weinig water nodig? Welk zonlicht? Giftig voor huisdieren of niet? Luchtzuiverend ? Zoek op basis van enkele voorkeuren een (kamer)plant die echt bij jou past.

De weg naar jouw favoriete groene interieur

Onze planten worden steeds rechtstreeks van bij de kweker tot bij jou thuis geleverd. In een tuincentrum staan planten vaak al enige tijd, soms dagen of weken, voordat ze verkocht worden. Een plant die bij The Green Corner wordt besteld, wordt pas op de dag van verzending uit de kwekerij gehaald. Zo kunnen we blijvend verse planten van de hoogste kwaliteit garanderen. Dat is onze belofte aan jou!

Laatste berichten

Bij The Green Corner proberen we online planten kopen leuk te maken en streven we ernaar om jou een gevarieerd en kwalitatief assortiment van de mooiste urban jungle planten aan te bieden. Bij de selectie van onze planten gaan we zeer nauwkeurig te werk en verzenden we jouw bestelling met de grootste zorg.

Wist je dat planten niet enkel hip zijn maar ons leven ook gelukkiger en gezonder maken? Ze breken schadelijke stoffen af, zetten CO² om in zuurstof, en verbeteren de luchtvochtigheid. Bekijk hier alvast ons aanbod met de beste luchtzuiverende planten.

Zelf proberen we een steentje bij te dragen door ook onze processen duurzaam op te zetten en steeds te blijven verbeteren.

Tevens proberen we zoveel mogelijk planten aan te bieden onder het Fair Flora label. Fair Flora staat voor duurzaamheid en transparantie. De producenten worden regelmatig gecontroleerd op de bescherming van het milieu en worden opgeleid en getest op een eerlijke tewerkstelling. Voor elk verkocht product wordt 10 liter drinkwater beschikbaar gesteld in een ontwikkelingsland en 2,5 cent gedoneerd aan maatschappelijke doelen. Voor elke kilo CO² die tijdens de teelt van planten wordt geproduceerd, gaat 1 cent naar de aanplanting van bossen in Bolivia.

Kiezen voor The Green Corner, is daarom bijdragen aan een groenere leefwereld.

Waarom kiezen voor The Green Corner?

Rechtstreeks van de kweker

Alle planten worden met zorgvuldigheid geselecteerd.

Snelle levering

De planten worden met de grootste zorg verzonden.

100% Klantentevredenheid

Retour garantie

NL